Jule- og nytårsinfo fra renhold

Kære alle
Her lidt info vedrørende affald ved jul og nytår, juletræsafhentning og fyrværkeri.
 

Affaldstømning ved jul og nytår – særligt, glas og pap

Vi skal sørge for, at affaldet fylder mindst muligt, så der kan være mest muligt i containerne. Fx skal pap skal trykkes helt fladt, inden det smides i containeren. Vi får tømt glascontainerne d. 2/1, det er desværre ikke muligt mellem jul og nytår.Der er mest last på papcontaineren omkring jul, og ved nytår er det flaskecontaineren. Gavepapir er en blanding af papir og plast og nogle gange aluminiumsfolie, derfor skal det smides ud sammen med restaffaldet i dagrennovationscontainerne (dem der er flest af :)).
Det er vigtigt at vi ikke overfylder containerne, låget skal kunne lukkes, ellers får vi ikke tømt dem. Er containerne fulde, skal man tage sit affald med hjem igen, det skal ikke stå på fællesområderne! Se her hvornår vi næste gang får tømt de forskellige containere.  
 
 

Juletræsafhentning 

Igen i år har vi bestilt to afhentninger af juletræer. Hvis du vil have dit træ afhentet, skal du sætte træet i affaldsrummet, du har to nedenstående muligheder for afhentning – 
Fredag d. 28/12 ved Emblasgade 
Fredag d. 4/1 ved Ragnhildgade 
 
Efter den planlagte afhentning, skal juletræer afleveres på nærmeste genbrugsstation.
 
 

Fyrværkeri og oprydning efter nytårsaften

Ifølge vores husorden må der kun fyres fyrværkeri af på boligafdelingens område fra d. 31. december klokken 16 til 1. januar klokken 7.
Den 1. januar er der tradition for, at alle som kan, går en runde og samler skrald og efterladenskaber fra nytårsaften. Vi håber, så mange som muligt selvfølgelig rydder op efter sig selv.
 

God jul og godt nytår fra renhold ????❤☺?